torstai 3. maaliskuuta 2011

Viikkoviesti: Last, best hope for democracy

Vaaleihin seitsemän viikkoa!

17.4. on päivä, jolloin erotellaan jyvät akanoista. Vaaleihin on enää naurettavan vähän aikaa. Ehdokkaille tämä tarkoittaa hirvittävän loppurutistuksen alkua. Joten jos näette stressaantuneen ehdokkaan, tarjotkaa apuanne tai kysykää mitä voisitte tehdä.

Apu voi olla mitä tahansa pientäkin. Vaaliteltalle tarvitaan ihmisiä kaatamaan kahvia hetkeksi, että ehdokas pääsee käymään vessassa jne. Henkinen tuki on vähintään yhtä tärkeää, kuin ammattiosaaminen tai erikoiskyvyt. Talkoohengessä! Kiinnostuksesta vaalityöhön voi ilmoittaa esimerkiksi osoitteeseen pirkanmaa@piraattipuolue.fi.

Vaalipaneelikausi!
Seuraavat kuukaudet on ripoteltu täyteen erilaisia paneelikeskusteluita ja muita tilaisuuksia.

Sastamalan kunnassa järjestetään nuorille omia vaalitilaisuuksia, joissa myös piraattipuolueen edustajia on tavattavissa. http://kirjoitusalusta.fi/pp-sastamala

Aamulehti järjestää omat vaalipaneelinsa 31.3. ja 15.4. Ensimmäinen järjestetään Valkeakoskella ja siihen osallistuu Panu Horsmalahti. Jälkimmäinen Tampereella ja osallistujana Jaakko Koivula.

Pääkirjasto Metsossa on tarkoitus järjestää maaliskuun aikana vaalipaneeli omin voimin. Lisäksi voi mainita Lempäälässä OAJ:n vaalipaneeli 28.3. ja TTYY:n paneeli 31.3. Jälkimmäisistä tulee lisää tietoa sitten vielä erikseen.

Tarkempia tietoja paneeleista ja muistakin piraattiaiheisista tapahtumista voi katsoa piraattikalenterista: http://www.piraattipuolue.fi/kalenteri/google

Vaalikynnys uhkaa

Eduskunta on kovalla vauhdilla survomassa läpi vaalikynnystä vaalijärjestelmän muutokseen. Käytännössä tavoitteena on pitää pienet puolueet (kuten me), poissa eduskunnasta sotkemasta valtaapitävien kuvioita. Blogauksia aiheesta:


Mitä tämä tarkoittaa Piraattipuolue-aktiivin kannalta?

Sitä, että nyt voi olla viimeiset vaalit, kun äänelläsi on enää mitään väliä. Nyt kannattaa käyttää tilaisuus hyväksi ja äänestää pienpuoluetta. Levittäkää sanaa. Demokratian viimeisiä hetkiä saatetaan viettää 17.4.

Optimisin terveisin

Jaakko Koivula / kzzh
Pirkanmaan piraattien tiedottaja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti