torstai 3. helmikuuta 2011

Viikkoviesti: Vaaliliittoa ja baaria!

Vaaliliitto Pirkanmaalla!
Piraattipuolue ja Muutos 2011 ovat solmineet vaaliliiton Pirkanmaan vaalipiirissä. Asiaa puitiin yhdistyskokouksessa hartaasti, mutta lopulta liitto päädyttiin hyväksymään. Perusteluita ja ajatuksia vaaliliitosta voi lukea esim. seuraavista blogeista: http://aamulehdenblogit.ning.com/profiles/blogs/muutoksen-piraattikopio ja http://www.oula.info/tilitys/index.php?sivu=97 ja http://www.heijastuspinta.fi/2011/02/piraattipuolue-ja-muutos-2011.html

Vaaliliitot ovat lähinnä matematiikkaa ja pienpuolueille usein välttämätön "paha" vaalijärjestelmästä johtuen. Tämä vaaliliitto voi kuitenkin osoittautua yhteistyön ja esimerkiksi tapahtumien järjestämisen kannalta muutenkin hyödylliseksi valinnaksi.

Baarijalkautuminen
Perjantaina 4.2. Pirkanmaan piraattiehdokkaat jalkautuvat kansan pariin Ale-Bar Pikajunaan klo 22:00. Paikalla on piraattitunnusta ja meidän väellä piraattimerkit päällä, mutta aktiivinen markkinointi muihin pöytiin on kielletty. Toivotaan, että baarikansa huomaa olemassaolomme ja tulee juttelemaan.

Jos olet perjantaina liikekannalla, niin tule moikkaamaan ehdokkaita ja vaihtamaan pari sanaa hyvässä seurassa ja mielenkiintoisessa ympäristössä!

Piraattikauppaan yhteistilaus

Jos haluat tilata tuotteita piraattituotteita Piraattipuolueen verkkokaupasta, lisää tilauksesi tänne: http://kirjoitusalusta.fi/pp-tilaus
Tilaamme roipetta yhdessä, jotta säästämme postikuluja. Lisäksi ehdokkaat saavat joistain tuotteista alennuksia ja ne on näppärä hoitaa kerralla. Tilaus lähtee tämän viikon sunnuntaina. Toimi ennen sitä, jos haluat tilaukseen mukaan!

Yhteistyöterveisin

Jaakko Koivula / kzzh
Pirkanmaan piraattien tiedottaja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti