torstai 20. tammikuuta 2011

Viikkoviesti: Suunnittelukokous!

Keskiviikkona 26.1. klo19 pidetään Pirkanmaan piraattien suunnittelukokous olutravintola Konttorissa (www.konttori.fi). Osoite on Verkatehtaankatu 5. Suunnittelutapaamisten suhteen on nyt innostavat ajat käsillä. Vaalit lähestyvät ja ideoita ja toteuttajia tarvitaan paljon. Tule ideoimaan ja järjestelemään toimintaa tai vaan kuuntelemaan mitä keväälle on luvassa ja nauttimaan laadukkaista virvokkeista.

Vasemmistoliitto ja indie-median edustajat tavattu

Tämän viikon O'Connell's -tapaamisessa oli paikalla myös Vasemmistoliiton edustajia. Innostava keskustelu kesti keskiyöhön. Samoin paikalla oli myös H20 -internet-televisiokanavan edustajia. Yhteistyön mahdollisuudet ovat ilmeiset. H20 kautta piraatit voivat saada näkyvyyttä ja esiintymiskokemusta ja vastapalvelukseksi H20 saa käyttistä materiaalia mistä nyt päätetäänkään yhdessä askarrella skooppeja.

O'Connell's tapaamiset ovat erittäin hedelmällisiä tapahtumia kaiken yhteistyön kannalta. Joten kutsukaa rohkeasti yli tuttavapiirirajojen eri alojen ihmisiä mukaan!

Vaalityö

Vaalit lähestyvät ja jälleen kerran peräänkuulutetaan ihmisiä, jotka suostuvat seisomaan kopilla, jakamaan flaiereita tai hymyilemään tuntemattomille. Ehdokkailla on edessä rankka kevät, jos he joutuvat tekemään kaiken omin voimin. Auta kavereita mäessä ja ilmoita halukkuudestasi vaikka tarjoilla kahvia vaalikopilla. Mistään suurista uhrauksista ei ole kyse, vaan jokainen pieni asia auttaa!

Myös taloudellinen tuki on tervetullutta! Piraattipuolue on kustannustehokas ja kekseliäs puolue - meitä tukemalla saa euroilleen enemmän vastinetta! http://ostapiraatti.fi/lahjoitukset/

Siinä se tällä erää. Ensi viikolla suunnittelukokous, kaikki paikalle!

Terveisin

Jaakko Koivula / kzzh
Pirkanmaan piraattien tiedottaja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti