torstai 13. tammikuuta 2011

Viikkoviesti: Hyvää uutta vuotta! Toiminta käyntiin!

Pirkanmaan piraattien viikkoviestit jatkuvat jälleen!

Viikko 2

-O'Connell's tapaamiset alkavat jälleen!
Viime vuonna hyvin alkaneita pubitapaamisia jatketaan. 18.1. tiistaina klo20:00 tapaamme irkkupubi O'Connell'ssissa. Huomatkaa vähän myöhäisempi aloitusajankohta. Tilaisuudesta on luotu facebook-eventti, johon voi kutsua kaikki tuttuja ja tuttavia vapaasti. Paikalla puhutaan politiikkaa, mietitään vaaleja ja nautitaan laadukkaita virvokkeita. Tiistaisin O'Connell'sissa on myös hyvät opiskelija-alennukset!

-Pukeutumisopas laajempaan jakeluun
Piraattipuolueen eduskuntaehdokkaille askarreltiin lyhyt opas näppärästä ja asiallisesta pukeutumisesta. Pirkanmaan piraatit haluaa piraattimaiseen tapaan jakaa tämän myös jäsenten katsottavaksi. Opas löytyy osoitteesta: http://jaakkokoivula.fi/random/Pukeutumisen%20tietopaketti%20Piraattipuolueelle.pdf

Ulkomuotoon kiinitetyn huomion hedelmiä voi käydä tarkastelemassa osoitteessa http://2011.piraattivaalit.fi/ehdokkaat/pirkanmaa/. Pirkanmaa näyttää hyvältä!

-Pirkanmaan Piraattien hallituksen suunnitelukokous 19.1. klo19
Kokous järjestetään irkissä piraattinetin puolella (irc.piraattipuolue.fi) kanavalla #pirkanmaa keskiviikkona 19.1. klo19:00. Kokous on kaikille avoin. Tulkaa seuraamaan ja suunnittelemaan kevään vaalityötä ja toimintaa! Tekemistä on paljon ja hyviä ideoita ja tekijöitä kaivataan!
Mikäli irc:n käyttäminen on täysin vierasta, osallistua voi myös helposti nettiselaimella http://pirkanmaanpiraatit.fi/webirc.php .

Tapaamiseen ja kokoukseen voi tulla kuuntelemaan lisää ajankohtaisia uutisia ja tulevia suunnitelmia!

Merimiehellisin terveisin, hyvää uuden vuoden alkua toivottaa

Jaakko Koivula / kzzh
Pirkanmaan piraattien tiedottaja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti