torstai 9. joulukuuta 2010

Viikkoviesti: Diasporaa ja kuvauksia!

Hei moi!

Viikko 49

Piraattitapaamiset jouluteloille

Kiitoksia pikkujouluista kaikille osallistuneille! Saimme koko kirjaston täyteen ja ilta oli mukava. Lisäksi yksi ehdokas varmisti osallistumisensa vaaleihin!

Piraattien viralliset tapaamiset jäävät nyt joululomalle ja niitä jatketaan tammikuussa. Epävirallisesti illanviettoja saatetaan vielä toki järjestää. Tarkkailkaa kalenteria ja facebookkejanne!

Piraattipuolue Diasporassa

Piraattipuolue kokeilee ensimmäisten joukossa uutta alpha-asteella olevaa Diaspora-palvelua. Diaspora on uusi Facebookin kaltainen, mutta tietoturvallisempi ja yksityisyydensuojan huomioon ottava sosiaalinen palvelu. Piraateilla on jaossa kutsuja Diasporaan. Jos haluat etujoukkoihin kokeilemaan sosiaalisen median uusinta juttua, niin mene osoitteeseen: http://kirjoitusalusta.fi/diaspora. Kutsuja saa mm. ottamalla yhteyttä osoitteeseen panu.horsmalahti@piraattipuolue.fi. Piraattipuolueen oma tunnus on piraattipuolue@joindiaspora.com

Ehdokaskuvaukset

Eduskuntavaaliehdokkaille pakolliset kuvaukset järjestetään 16.12. kello 16:00 Nekalassa (Viinikankatu 36, Tampere). Sisään Tammer-Tukun ovesta. Tilaisuus on avoin myös kaikille muille kiinnostuneille piraateille! Tule tapaamaan ehdokkaita ja katsomaan vaalityön valmisteluja. Jos aikaa jää, niin muistakin kuin ehdokkaista voidaan räpsiä studio-tasoisia kuvia. Kannattaa siis parveilla paikalle.

Terveisin

Jaakko Koivula / kzzh
Pirkanmaan piraattien tiedottaja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti