lauantai 4. joulukuuta 2010

Viikkoviesti: Pikkujoulut!

Tervehdys!

Tällä viikolla lista on lyhyt, mutta sitäkin mielenkiintoisempi!

Viikko 48

Pirkanmaan piraattien pikkujoulut!

7.12. klo18
alkaen vietetään Pirkanmaan piraattien pikkujoulua O'Connels irkkupubissa. Vietetään mukavaa iltaa, tarkastellaan kulunutta vuotta ja alustetaan alkavaa. Kaikki ehdokkuudesta kiinnostuneet ovat eritoten tervetulleita mukaan! Tuo kaverisikin, toivotetaan joulua tervetulleeksi oikein kunnolla.
(Tiistaina opiskelijoille O'Connelsissa alennuksia, eikun mukaan kaikki)

Facebookkiin on luotu eventti aiheesta, kutsukaa myös täällä kavereita ja merkatkaa että olette tulossa: http://www.facebook.com/event.php?eid=180665181948019&ref=mf

Piraattipuolue laajentaa näkökulmaa
Piraattipuolueen ehdokkaat ovat päässeet vastaamaan ensimmäiseen vaalikoneeseen osoitteessa: www.vaalikone2011.fi Tarkistakaa ulos kuinka Pirkanmaan ehdokkaat ovat vastanneet. Vaalikone ei vielä ole täysin käytössä, mutta ehdokkaiden vastauksia pääsee kuitenkin jo yksitellen selailemaan.

Piraattipuolue on myös muuten aktivoitunut ottamaan kantaa myös puolue- ja vaaliohjelman ulkopuolisista asioihin. Ehdokkaiden näkemyksistä on kerätty esimerkiksi huumausainepolitiikkaan ja perustuloon liittyen. Julkilausumia ja yhteisiä kannanottoja on odotettavissa, pysy tarkkana! Lisäksi näistäkin voimme keskustella lisää pikkujouluissa.

Jouluterveisin,

Jaakko Koivula / kzzh
Pirkanmaan piraattien tiedottaja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti