torstai 25. marraskuuta 2010

Viikkoviesti: Pikkujouluja, ehdokkaita ja vapaaehtoisia

Tervehdys!

Viikko 47

Piraattien pikkujoulut!

Pirkanmaan piraatit viettävät pikkujoulujaan 7.12. klo18 alkaen irkkupubi O'Connelsissa (rautatienkatu 24). O'Connelsin kirjasto on varattuna piraateille tätä tarkoitusta varten. Tulkaa sankoin joukoin paikalle ja tuokaa kaverinnekin. Nautitaan glögiä, muita virvoikkeita ja kerrotaan tarinoita kuluneen vuoden saavutuksista!

Lisää vapaaehtoisia ja aktiiveja kaivataan yhä
Pirkanmaan piraatit kaipaa yhä reippaita aktiiveja mukaan toimintaan! Jos sinulla on jotain erityistä osaamista (graafinen suunnittelu, taittaminen, jne) josta toiminnalle voisi olla hyötyä tai jos haluat auttaa muuten vaan, lähetä postia osoitteeseen pirkanmaa@piraattipuolue.fi tai tule mukaan tapaamisiin!

Pirkanmaalle mahdollista asettaa vielä lisää ehdokkaita
Puolue voi asettaa vielä seitsemän ehdokasta Pirkanmaan vaalipiiriin. Ehdokkuudesta kiinnostuneita ihmisiä on jo muutamia, mutta lisää mahtuu ehdottomasti myös mukaan. Jos vaaleihin lähteminen kuulostaa mielenkiintoiselta, ota yhteyttä osoitteeseen pirkanmaa@piraattipuolue.fi tai tule mukaan keskustelemaan tapaamisiin. Ehdokkuus ei ole välttämättä kallis ja työläs kokemus, vaan mukaan voi lähteä kevyemmälläkin panostuksella. Tärkeintä on kiinnostus piraattiaiheita kohtaan ja halu päästä osallistumaan yhteisiin asioihin.

Piraatit perustulon puolesta
Piraattipuolueesta löytyy paljon perustulon kannattajia. Perustuloa kannattavista ehdokkaista kerätään tällä hetkellä listaa yhteistä julistusta varten. Osallistu keskusteluun ja jos olet ehdokas, käy toteamassa kantasi aiheeseen osoitteessa: http://kirjoitusalusta.fi/perustulo

Liity Pirkanmaan piraattien sähköpostilistalle!
Jos et ole jo Pirkanmaan piraattien sähköpostilistalla, niin liity ripeästi. Sähköpostilistaa käytetään tiedottamiseen ja vaalien lähestyessä sen käyttö vain lisääntyy. Listalta ei tule roskapostia, vain pelkästään rautaista piraattiasiaa.

Terveisin

Jaakko Koivula / kzzh
Pirkanmaan piraattien tiedottaja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti