torstai 18. marraskuuta 2010

Viikkoviesti: nyt myös blogissa!

Ahoy!

Pirkanmaan piraattien viikkoviestit aletaan julkaista tästä viikosta lähtien myös täällä blogissa. Toivottavasti näin tavoitamme lisää ihmisiä ja saamme myös sähköpostilistaa lukemattomat tiedotuksen piiriin!

Viikolla 46

PR-koneisto pyörii
Pirkanmaan piraatit suunnittelee omaa flaieria Pirkanmaalle jaettavaksi. Flaierissa kerrotaan yleistä tietoa Pirkanmaan piraattien toiminnasta ja esitellään piirin ehdokkaat. Flaierista tehdään hyvä ja sitä painetaan suuret määrät, joten jos tunnet graafista suunnittelua tai muuten haluat auttaa työssä, ilmoita itsestäsi!

Kyhäritie-sarjakuvaan liittyvä vaalijuliste on myös laskettu kiertämään internettiä: http://kyharitie.fi/wordpress/wp-content/uploads/2010/11/witness_room_small2.jpg. Jakakaa linkkiä ympäriinsä antaumuksella!

Pirkanmaan piraatit Internetissä
Pirkanmaan piraatit tuottavat suuren määrän tekstiä internettiin. Kantaa otetaan ajankohtaisiin aiheisiin ja vaalityötä tehdään blogien tasolla tarmokkaasti. Pirkanmaan piraattien tuotoksia voi helpoiten seurata käymällä osoitteessa: http://www.pirkanmaanpiraatit.fi/live.php
Live-sivustolle on kerätty twitteristä, blogeista ja kalenterista kaikki olennainen ja ajankohtainen helposti saataville samaan paikkaan.

Hervanta-tapaamiset
Pirkanmaan Piraatit on pitänyt kahden viikoin välein tapaamisia Hervannassa, ja joka toisella viikolla on vastaavasti tapaaminen keskustassa. Viime viikolla tapasimme ravintola Efesissä. Hervantai-tapaamisista ilmoitetaan aina erikseen kalenterissa. Ehdotukset tapaamispaikoista ovat myös erittäin tervetulleita.

Samalla muistutus, että ensi viikolla 23.11. tapaamme klo18 jälleen irkkupubi O'Connelsissa (Rautatienkatu 24). Tapahtumasta on olemassa myös facebook-eventti: http://www.facebook.com/event.php?eid=141425859242298
Kutsukaa rohkeasti kavereitanne eventtiin, että saadaan uusia naamoja mukaan tapaamiseen ja vetävät keskustelut käyntiin jälleen kerran!

Liity Pirkanmaan piraattien sähköpostilistalle!
Jos et ole jo Pirkanmaan piraattien sähköpostilistalla, niin liity ripeästi. Sähköpostilistaa käytetään tiedottamiseen ja vaalien lähestyessä sen käyttö vain lisääntyy. Listalta ei tule roskapostia, vain pelkästään rautaista piraattiasiaa.

Terveisin

Jaakko Koivula / kzzh
Pirkanmaan piraattien tiedottaja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti