maanantai 11. lokakuuta 2010

Pirkanmaan Piraatit perustettu

Piraattipuolueen Pirkanmaan vaalipiirin piiriyhdistys on rekisteröity viralliseksi yhdistykseksi ja on täten valmis asettamaan ehdokkaita eduskuntavaaleihin 2011. Tavoitteena on saada läpi yksi kansanedustaja Pirkanmaalta, mikä vaatii noin 20 000 ääntä. Jäseniä piiriyhdistyksellä on 65.

– Pirkanmaan piraateilla on haastava tehtävä edessään, mutta lähdemme eduskuntavaalikampanjaan toiveikkaina. Pienpuolueet ovat aina altavastaajan asemassa, kertoo pj Aapo Alasuutari.

Piraattipuolue on lähdössä vaaleihin ainakin yhdeksästä vaalipiiristä. Tärkeinä vaaliteemoina ovat tekijänoikeudet, demokratian turvaaminen sekä avoimuuden tuominen politiikkaan. Yksityistä kopiointia ei voida estää ilman tarkkailuyhteiskuntaan siirtymistä. Myös sananvapaus on toistuvasti uhattuna Suomessa.

– Jos kaavailtu 3% äänikynnyksen asettaminen toteutuu, näistä eduskuntavaaleista tulee pienpuolueiden näkökulmasta varsin historialliset, sanoo vpj Panu Horsmalahti

Pirkanmaalta eduskuntavaaleihin on lähdössä mm. freelance-kirjoittaja Maria Morri, yrittäjä Kyuu Eturautti, Piraattipuolueen puoluesihteeri Harri Kivistö sekä projektityöntekijä ja yhteiskuntatieteiden maisteri Jaakko Koivula. Ehdokkaita on tähän mennessä varmistunut yhdeksän, ja piiriyhdistys etsii aktiivisesti lisää ehdokkaita. Tavoitteena on asettaa Pirkanmaalta täysi 18 ehdokkaan lista vaaleja varten.


Lisätietoja antavat:

Aapo Alasuutari
Puheenjohtaja
0400692892

Panu Horsmalahti
Varapuheenjohtaja
0405835002

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti