keskiviikko 11. elokuuta 2010

Pirkanmaan piraattien kesäkuulumisia


Pirkanmaan piraatit kävivät tiistaina vierailemassa Hatanpään arboretumissa, ja kesällä on ollut tiheään tahtiin muitakin paikallistapaamisia. Järjestimme muun muassa Piraattipuolueen suunnittelutapaamisen Nekalassa, jota edelsi iltapicnic Hervannassa Suolijärven rannalla. Tapaamisia järjestetään muutamia kertoja kuukaudessa Pirkanmaalla, ja kaikki ovat tervetulleita mukaan vaalityöhön tai muuten vaan keskustelemaan politiikasta.

Valmistautuminen ensi kevään eduskuntavaaleihin on aloitettu kuukausia sitten, mutta työ alkaa toden teolla vasta syksyllä. Pirkanmaalta on tavoitteena saada koko ehdokaslista täyteen, eli 18 ehdokasta. Tällä hetkellä alustavasti ilmoittautuneita on kahdeksan, mm. puoluesihteeri Harri Kivistö, yhteiskuntatieteiden maisteri Jaakko Koivula sekä freelance-kirjoittaja Maria Morri. Jos sinulta löytyy mielenkiintoa ryhtyä ehdokkaaksi, tule mukaan tapaamaan paikallisaktiiveja.

Tavoitteena vaaleissa Pirkanmaan vaalipiirin osalta on saada läpi ainakin yksi ehdokas. Piraatit ovat huolestuneita kansalaisoikeuksien rapautumisesta sekä tietoyhteiskunnan huonosta kehityksestä Suomessa. Suomi onkin tippunut tietoyhteiskuntavertailussa kolmessa vuodessa sijalta seitsemän sijalle kymmenen[1]. Jos haluamme kääntää kehityksen päälaelleen, aika toimia on nyt!

Lisätietoa vaalikampanjasta ja lahjoitusmahdollisuuksista löydät:

http://piraattivaalit.fi

http://ostapiraatti.fi/lahjoitukset/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti