perjantai 18. maaliskuuta 2011

Vaalijalkautumiset alkaneet

Pirkanmaallakin on ehdokasnumerot jaettu, joten Piraattipuolueen ehdokkaat kimposivat välittömästi kaduille tekemään vaalityötä. Heti samana päivänä kun vaalinumerot saatiin, lähti ehdokkaista dynaaminen edustus Tampereen keskustaan jakamaan flaiereita ja keskustelemaan kansalaisten kanssa.

Lehtisiä saatiin jaettua reippaat määrät ja useat äänestäjät jäivät keskustelemaan pidempäänkin ehdokkaiden kannoista. Nuoret tuntuivat kyselevän kaikista vaikeimpia. Nuorilla olikin selvästi harvemmin valittuna ketään tiettyä ehdokasta vielä vaaleja varten. St. Patrcik's Day näkyi kaduilla pyörivissä haalareihin pukeutuneissa opiskelijajoukoissa, joille jaettiin reippaasti lehtisiä kouraan ja toivotettiin iloista loppuiltaa.

Flaiereita jaettiin noin puolentoista tunnin verran. Tämän yhden jos toisenkin varpaat ja sormet alkoivat olla sen verran kohmeessa, että politiikasta siirryttiin puhumaan sisätiloihin kahvikuppien äärelle.

Jalkautumisesta jäi hyvä mieli suuhun. Ihmiset tuntuivat olevan kiinnostuneita ja useat ottivat kohteliaasta lapun vastaan. Vaalien lähestyessä jalkautumisia on tarkoitus jatkaa yhä kiihtyvällä tahdilla.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti