perjantai 11. maaliskuuta 2011

Viikkoviesti: Kenneliin ja torille!

Viikko 10

O'Connelsiin!

Kenneli odottaa jälleen Piraattipuoluetta tiistaina 15.3. klo 19:30 - 21:00. Iltaa jatketaan tarvittaessa pidemmälle, mutta vähintään tuohon aikaan on paikalla piraattiedustus. Huomatkaa kellonaika, joka poikkeaa viimevuotisesta jonkin verran.

Kaikki mukaan nauttimaan virvokkeita ja keskustelemaan politiikkaa. Sen tärkeämpiä oikeuksia ei ihmisellä juuri ole, käytetään niitä hyväksi!

Tapahtumasta on luotu eventti facebookkiin, ilmoita itsesi mukaan ja ehdota kaverillekin: http://www.facebook.com/event.php?eid=205965832748392

Vaalityötä!

Vaalit lähestyvät, joten meidänkin on aika jalkautua Internetistä kadulle. Ensi viikolla tapaamme torstaina 17.3. Tampereen keskustorilla klo 17:00. Luvassa on flaiereiden jakamista, hyvän sanan levittämistä ja Piraattipuolueen tuomista näkyville. O'Connellsissa suunnitellaan tempausta vielä lisää ja siitä lähetetään vielä lisää tietoa sähköpostilla ensi viikon aikana. Mahdollisimman monta aktiivia ehdokkaiden mukaan, että emme vaikuta kolmen kylähullun pienpuolueelta!

Piraattipuolueen ehdokkaat mediassa!

Maanantaina 14.3. klo 09:00 Panu Horsmalahti featuroi Radio Rockin Heikelä Korporaatio -ohjelmassa. Odotettavissa epäilemättä korkeaa laatujournalismia!

Lauantaina 19.3. Panu Horsmalahti osallistuu vaalipaneeliin tasa-arvosta klo 17:30-19:30 Helsingissä (Annankatu 16 B 28).

Lauantaina 19.3. Harri Kivistö osallistuu klo 13-17 vanhalla kirjastotalolla Vihreän Puolueen tilaisuuteen ja kertoo informaatiovallankumouksesta.

Ensi viikolla on monia tilaisuuksia nähdä piraatteja ja päästä mukaan konkreettiseen toimintaan. OC:ssa ja toreilla tavataan!

Aktiiviterveisin

Jaakko Koivula / kzzh
Pirkanmaan piraattien tiedottaja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti