tiistai 22. toukokuuta 2012

Vuosikokous 2012

Pirkanmaan vaalipiirin piiriyhdistys valitsi 18.5. Tampereen Nekalassa yhdistykselle uuden hallituksen. Puheenjohtajaksi valittiin Antti Impiö ja varapuheenjohtajaksi Tiina Malinen. Hallituksen varsinaisiksi jäseniksi valittiin Mika Isomaa, Niklas Hirvelä, Petri Levola ja Maria Morri. Varajäseniksi valittiin Kyuu Eturautti, Harri Kivistö, Miro Niska ja Timo Salminen.

Kokouksessa käytiin läpi myös mennyttä vuotta, tulevia kuntavaaleja sekä yhdistysbyrokratiaa. Kunnallisvaaliehdokkaita ei vielä hyväksytty eikä kunnallisvaaliohjelmaa, vaan sovittiin erillinen tapaaminen kunnallisvaaliohjelman viimeistelyyn, jonka myötä myös kunnallisvaaliehdokkaita voidaan alkaa nimittää.

Uusi hallitus katsoo luottavaisin mielin tulevaan vuoteen; eduskuntavaalien kannatusluvut ja ulkomailta kantautuvat uutiset Piraattipuolueiden läpimurroista osoittavat että piraattien menestys kuntavaaleissa on erittäin mahdollista. Vuosi 2012 tulee vaatimaan paljon töitä ja osallistumista, mutta oli lopputulos mikä tahansa, se tulee olemaan erittäin mielenkiintoinen.
 
Pirkanmaan piraatit toivottavat hyvää alkanutta kesää!

Lisätietoja Pirkanmaan piraattien piiriyhdistyksestä löytyy Piraattipuolueen wikistä.

1 kommentti: